Angels and Demons forsinket

Tom Hanks skal igjen spille Robert Langdon og løse mysterier, nå er det bare spørsmålet <i>når</i>.
Tom Hanks skal igjen spille Robert Langdon og løse mysterier, nå er det bare spørsmålet når.

Det er på grunn av streiken i Hollywood at manuset til den nye filmen om professor Robert Langdon ikke er ferdigstilt, skriver Empireonline.com.

Manusforfatter Akiva Goldsman fikk fullstendig skrivesperre da han, i et av manusets nøkkelscener, fikk problemer med å skildre en sekvens i Roma involverende jakten på en bombe og en seriemorder. Dermed rakk ikke Goldsman manusfristen den 1.november.

Sterkt, men ufullstendig

– Til tross for at filmskaperne og studioet føler at manuset er sterkt, er det ikke utviklet nok til å kunne bære et prosjekt på dette ambisjonsnivået. På dette tidspunktet er det ikke satt noen ny startdato for ”Engler og Demoner", men vi går for en premièredato den 15.mai 2009 istedenfor den tidligere datoen 19.desember 2008. Den nye datoen akter vi å holde. Ingen andre filmer på vår plan for 2008 kommer til å bli påvirket av streiken, uttalte en talsperson for Sony.

Siden “Engler og Demoner” ikke har den samme nysgjerrighetsfaktoren som sin forgjenger “Da Vinci-koden” er Sony nødt til å lage en så god film som overhodet mulig for å trekke kinogjengerne denne gangen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen