Androidmobiler selger som varmt hvetebrød

190 millioner mobiler aktivert, ifølge Google.

Googles mobilsatsning når en ny milepæl. Under deres kvartalsrapport avslører selskapet at hele 190 millioner Android-telefoner har blitt aktivert siden den første Android-mobilen kom i 2008.

Imponerende salgstall

Beskjeden kom fra Googlesjefen Larry Page, som fortalte om de høye tallene på sin Google+-side. Han la også til at inntektene deres fra den enorme mobilveksten har hatt bare gått oppover, og gir dem nå hele 2,5 milliarder dollar.

Dette er spesielt imponerende med tanke at Google ikke tjener penger direkte på Android OS-et i seg selv, men via reklamer som blir vist på Android-mobilene.

Nevnte Ice Cream Sandwich

Den kommende oppgraderingen av operativsystemet, Ice Cream Sandwich, ble også nevnt. Page sa han var kjempespent, og at la til: «Du kommer ikke til å tro hva vi har klart å få med i denne versjonen.»

Som vi skrev i forrige uke vil Ice Cream Sandwich bli vist frem sammen med Samsungs Nexus Prime neste uke, nærmere bestemt den 19. oktober. I første omgang var det ment at operativsystemet skulle vises fram allerede denne uken, men pressesamlingen ble utsatt i respekt av Apple-sjefen Steve Jobs´ bortgang.

Les også: Her viser han frem Nexus Prime

(Kilde: NeoWin)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen