Nå kan du få Cover Feed uten å installere Facebook Home. (Bilde: Facebook)

Androidbrukere får en helt spesiell Facebook-app

Dette kan iPhone-brukere se langt etter.

Husker du da Facebook Home ble lansert? Home var Facebooks nye satsning som skulle ta over hele Android-mobilen din med en ny låsskjerm, ny "launcher" og en kul funksjon kalt «Chat heads». Tjenesten tok aldri helt av, og selv om mange lastet ned og prøvde Home, var det ikke mange som valgte å erstatte sine vanlige Android-oppsett med Facebooks visjon. 

Nå har Facebook valgt å inkludere den tidligere Home-ekslusive låsskjermen i den vanlige Facebook-appen for Android. Dermed kan alle med Facebook installert på Android-telefonen sin enkelt prøve ut «Cover flow»-funksjonen på låsskjermen, uten å trenge å laste ned Facebook Home.

Helt ny låsskjerm

Cover Feed-låsskjermen er en ganske lekker måte å bla igjennom oppdateringer fra vennene dine, uten at du trenger å låse opp telefonen. Du kan til og med kommentere og like oppdateringene, og det hele blir presentert på en lekker måte. 

Den nye funksjonen i Facebook-appen er imidlertid ikke støttet av alle Android-mobiler. Foreløpig krever den at du har en Nexus 4, Samsung Galaxy S4, S3 eller Note II, HTC One X, One X+ eller en One. Facebook lover å utvide støtten til flere mobiler, men akkurat når er det ingen som vet. 

Funksjonen er skrudd av når du oppdaterer applikasjonen, og du må aktivere den selv hvis du vil benytte deg av Cover Feed. 

Les mer om Facebooks satsning: 
Slik fungerer Facebook Home »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen