Android oppdateres

Annonsør­innhold
Les hele saken »
(Foto: Einar Eriksen)
(Foto: Einar Eriksen)

T-Mobile har nå bekreftet at det kommer en stor programvareoppdatering til Android-telefonen G1, bedre kjent som HTC Dream, i april. Oppdateringen kalles "Cupcake", og skal være veldig omfattende. 

Les også: Test av HTC Dream

En av nyhetene i Cupcake-oppdateringer er at du nå får et skjermtastatur på telefonen, av typen qwerty, slik at du ikke trenger skyve opp skjermen for å skrive tekstmeldinger eller internettadresser. Dette var ikke uventet, med tanke på at HTCs kommende Android-telefon Magic ikke har noen form for tastatur. Denne telefonen kommer med Cupcake som standard.

Støtter trådløse stereohodesett

I tillegg har telefonen fått små fikser som at du nå kan lagre MMS-vedlegg. En annen velkommen nyhet er at det nå skal være åpnet for trådløse stereohodesett gjennom Bluetooth A2DP. 

Utover dette skal et stort antall småfeil bli fikset gjennom den nye programoppdateringen. T-Mobile har imidlertid ikke bekreftet eller avkreftet om oppdateringen vil gi Android-telefoner flertrykksskjerm. Dette støttes nemlig av telefonens maskinvare, men er ikke tatt i bruk i menyene. 

Oppdateringen skal bli tilgjengelig i løpet av april, men det er foreløpig uvisst om dette i første omgang bare vil gjelde T-Mobile G1, eller om eiere av Android Dev Phone også får tilgang til oppdateringen.

(Kilde: pocket-lint.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen