Android fra Acer i år

Acer jobber mye med Android om dagen.
Acer jobber mye med Android om dagen.

Mobilprodusenten Acer jobber med flere forskjellige enheter som skal kjøre mobiloperativsystemet Android, skriver PC World. Det er tidligere kjent at Acer har planer om en Android-mobil, men nå er selskapet mer konkret i sine uttalelser.

Jobber med mobil

Acer-sjef Gianfranco Lanci sa under presentasjonen av sine kvartalstall i går at hele mobilindustrien ser på Android og at Acer tester operativsystemet på flere forskjellige enheter. Han vil ikke si sikkert at de kommer til å lansere en surfe-PC med Android i nær fremtid, men avslører at de jobber med en mobiltelefon.

PC World skriver at Acer planlegger å lansere denne Android-telefonen i løpet av året. Dermed ser det altså ut til at siste del av 2009 blir tidspunktet Android får sin store forløsning. Hittil er det bare HTC som i praksis har sluppet Android-telefoner.

Android-høst?

Samsungs første Android-mobil, I7500, skal komme i salg i september. Det er slett ikke usannsynlig at de første Android-telefonene fra produsenter som LG og Motorola vil dukke opp før jul, da begge har sagt at de jobber med operativsystemet.

Sony Ericsson drøyer på sin side med Android fordi de vil teste litt til før de lanserer noe. Nokia er for øvrig ikke på listen over produsenter som vil lansere Android da de har fullt fokus på Symbian, og kun Symbian.

(Kilde: pcworld.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen