Acer kan komme med Android i år.
Acer kan komme med Android i år. (Bilde: Acer)

Android fra Acer i år?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det Google-utviklede mobiloperativsystemet Android, som er basert på Linux, har fått mye omtale siden det ble lansert. Foreløpig har det imidlertid ikke manifisetert seg i så mange mobiltelefoner. I praksis er det bare en modell i salg; HTCs T-Mobile G1.

2009 kan imidlertid fort bli året da Android brer om seg. Alle de store mobilprodusentene, med unntak av Nokia, har sagt at Android er noe de ønsker å satse på. Og nå ser det ut til at også den ferke mobilprodusenten Acer melder seg på Android-listen.

Android i 2009

Ifølge Bloomberg har Acer planer om å introdusere en Android-basert telefon i løpet av 2009. Dette kommer i tillegg til de allerede lanserte Windows Mobile-baserte telefonene selskapet har lansert.

– Vi har ikke formelt annonsert en Android-basert enhet, selv om det er sannsynlig at vi gjør det i 2009, sier Acers mobilsjef Aymar de Lencquesaing til Bloomberg.

Ryktene svirrer

Det har tidligere gått rykter om at Acer har en Android-mobil på trappene, og at denne skal gå under kodenavnet A1.

Acer, som er verdens tredje største PC-produsent, lanserte en rekke Windows-mobiltelefoner på Mobile World Congress i Barcelona i februar. Mobilprodusent ble Acer etter å ha kjøpt opp den taiwanske smarttelefonprodusenten E-ten.

(Kilde: bloomberg.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen