Android får en rekke fikser og nye funksjoner.
Android får en rekke fikser og nye funksjoner.

Android får stor fiks

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Da HTC lanserte sin første Android-telefon T-mobile G1 ble den kritisert for blant annet å mangle skikkelig Bluetooth-støtte og videoopptak. Grunnen til dette var fordi Android-operativsystemet ikke var helt ferdigutviklet på lanseringstidspunktet.

Les også: Sniktitt på T-mobile G1 »

Mange oppdateringer

Nå kommer imidlertid en oppdatering som får på plass en rekke funksjoner som har vært savnet. Oppdateringen har fått navnet "Cupcake", og sørger for at Android-telefoner nå støtter videoopptak og -avspilling, støtte for A2DP som gir deg stereolyd over Bluetooth, skjermtastatur og ekstra funksjoner i nettleseren, som for eksempel å klippe ut og lime inn tekst og å søke i nettsider. Java-motoren skal også være oppdatert.

Det er nå også mulig å lagre innhold i MMS-meldinger, å sjekke hvilke prosesser som kjører i bakgrunnen, og å starte programmer med stemmekommandoer. I tillegg til dette og flere nye funksjoner kommer det en rekke feilrettinger.

Når oppdateringen vil bli tilgjengelig er foreløpig ikke helt avklart. Hele listen over nye funksjoner og feilrettinger finnes på Android.com.

(Kilde: android.com, androidauthority.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen