Android 2.2 til Galaxy S i september?

Samsung Galaxy S er den heftigste Android-mobilen som selges i Norge i dag, blant annet på grunn av super-AMOLED-skjermen. Samsung skal så langt ha solgt fler en enn million enheter av krumtappen.

Telefonen kjører i dag Android 2.1, med Samsungs eget grensesnitt Touch Wiz 3.0 over. En oppdatering er lovet til den sørkoreanske utgaven av telefonen. Nå ser det også ut til at en europeisk oppdatering er nært forestående.

I Frankrike skal en talsmann for selskapet ha fortalt at Android 2.2 vil dukke opp som en oppdatering til telefonen i løpet av september.

Våre kilder forteller at en slik oppdatering sannsynligvis også vil finne sted for den norske utgaven av telefonen, og at den raske oppdateringen kan ha sammenheng med en nært forestående lansering fra elektronikkgiganten.

Det er ikke mer enn en måned siden Galaxy S kom i salg her til lands, og dersom oppdateringen dukker opp i løpet av august eller september blir dette en av de raskeste versjonsoppdateringene til en Android-basert telefon så langt.

Les også:

(Kilde: mobil.se)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen