Android-Omnia fra Samsung?

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Samsung gadd ikke vente på Microsoft til Omnia HD. (Foto: Samsung)
Samsung gadd ikke vente på Microsoft til Omnia HD. (Foto: Samsung)

Nettstedet MS Mobiles har angivelig fått ny informasjon om Samsungs Omnia-konsept. For skal vi tro ryktene er det ikke lenger snakk om bare de to lanserte Omnia-telefonene, men snarere en hel serie telefoner.

Ryktet forteller at Omnia ikke er knyttet til kun Windows Mobile eller Symbian, som henholdsvis den første og andre telefonen kjører. Man både kan, og vil, lage Omnia-telefoner med andre operativsystemer også. I denne sammenheng nevnes Googles operativsystem Android spesielt.

Valgte bort Windows Mobile

I tillegg kommer ryktesprederne med litt sladder fra innsiden av Samsung: Årsaken til at Samsung ikke ville ha Windows Mobile på sin seneste Omnia-telefon, Omnia HD, var at Microsoft var for treige med den nyeste versjonen av operativsystemet.

I tillegg skal ikke Samsung ha vært fornøyd med Windows Mobile. De valgte derfor å la Omnia HD kjøre Symbian i stedet, til tross for at en telefon med Windows Mobile kunne ha gitt høyere salgstall, skriver MS Mobiles.

Tidligere denne uken dukket det forøvrig opp et mystisk bilde av det som sies å være en Android-mobil fra Samsung. Bildet er svært uklart, og Samsung har ikke kommet med noen uttalelse i forbindelse med at bildet sirkulerer på nettet.

(Kilde: MS Mobiles)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen