Android i titan-kledning
Teknofil
(Bilde: Gresso)

Android i titan-kledning

Denne telefonen er skikkelig luksuriøs - og skikkelig dyr.

Det har før vært skrevet om både telefoner i alligatorskinn og gull, en telefon i ekte tre og telefoner som koster deg både hus og hjem om du vil ha dem - særlig om du vil ha med Lamborghinien på kjøpet.

Dette er imidlertid ikke en telefon du trenger en bil for å kjøpe. Den er rett og slett bare svindyr og – ikke minst – kledd i titan. Vi snakker om den nye Radical-serien til mobilprodusenten Gresso

Gresso er kjent for å lage dyre smarttelefoner. Vi har blant annet sett en diamantbekledd iPhone fra den kanten tidligere. Nå er det imidlertid titan som gjelder. For å få den billigste modellen, Radical R1, må du ut med den nette sum av 1800 dollar, mens du for den dyreste modellen, Radical R3 må gi slipp på ytterligere 500 dollar og gå opp til 2300. Kanskje ikke blant de aller dyreste vi har sett, men allikevel dyrere enn alle fornuftige mobilkjøp på markedet. 

Ikke det mest fornuftige kjøpet

Radical er naturlig nok ganske tung, og veier ca. 219 gram. Den kommer med Android 4.1.2, har en skjerm på 4,5 tommer, kamera på 8MP, firekjerners prosessor klokket til 1,2 GHz på hver kjerne og 36 GB internminne. I tillegg er det støtte for to sim-kort. I lengden spørs det imidlertid om dette vil holde vekk den nagende følelsen av at dette kanskje ikke var det lureste mobilkjøpet du gjorde. Du blir likevel litt spesiell; det er kun produsert 999 av hver modell.

Noen produsenter slår Gresso ned i støvlene hva angår pris:
Pung ut 800.000 for denne telefonen »

(Kilde: Engadget, Gresso)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen