Nå nærmer det seg Android-oppdatering til HTC One. (Bilde: Espen Irwing Swang, Amobil.no)

Android 4.3 kommer til HTC One i september

Ifallfall hvis du bor i USA.

Er du en av dem som eier en toppspesifisert Android-mobil, kan det hende du har irritert deg over trege oppdateringer fra mobilprodusenten. Det har bare gått uker siden nye Android 4.3 ble lansert. Foreløpig er Android-versjonen forbeholdt de få som har et Nexus-produkt, men HTC har nå varslet at toppmodellen, One, vil få oppdateringen innen utgangen av september.

Ulempen for oss nordboere, er at Twitter-meldingen fra HTCs globale salgssjef, James Mackenzie, i utgangspunktet bare dreier seg om USA og Canada.

Til tross for at Europa ikke er nevnt, må en oppdatering innen to måneder etter lansering av Android-versjonen sies å være særdeles kjapt, og det er lov å håpe at det ikke gjenstår så mye arbeid mellom utrullingen som skal skje i USA, og den som vil komme her i Europa.

Det går for tiden rykter om Samsung oppgraderinger til Android 4.3 også. Nærmere bestemt er det de tidligere toppmodellene Galaxy S3 og Galaxy Note II som er ventet å hoppe over versjon 4.2.2 av operativsystemet. Samsung skal ifølge ryktene gå direkte for den nye Android-versjonen til disse telefonene.

Les også: Galaxy S3 går rett på Android 4.3

(Kilde: bgr.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen