Andre generasjon med Padlock er her

Corsair er nå klar med andre generasjon med Flash Padlock. Denne byr på 256-bits AES-kryptering, gummiskall og en lagringskapasitet på 8 GB.

Flash Padlock 2 benytter seg at to ulike sikkerhetsteknologier for å verne om den lagrede informasjonen. Den første av disse er en brukersatt personlig identifikasjonsnummer, eller PIN. For å få tilgang til informasjonen må brukeren da naturlig nok taste riktig PIN-kode. I tillegg til dette er informasjonen kryptert med den nevnte 256-bits AES-krypteringen, som gjør sitt til å beskytte informasjonen om noen skulle finne på å demontere minnepinnen for å skaffe seg tilgang. Prøver man seg med Brute Force slår minnepinnen seg av etter to minutter.

Bruken av PIN-kode direkte på minnepinnen skal også gjøre at man ikke trenger noen spesiell programvare på vertsmaskinen, slik at minnepinnen kan brukes på tvers av det som er av plattformer.

I forhold til den forrige generasjonen med Padlock har den nye fått en bedre kommunikasjon mellom prosessoren på kortet og selve USB-kontrolleren. I tillegg har den nå mulighet til å lage en ny PIN-kode dersom man skulle miste den første, da slettes alt innholdet på enheten. I tillegg har den fått et nytt gummiskall, av samme typen som man finner på Flash Voyager-serien.

Corsair gjetter på at prisen i Norge kommer til å havne på rett under 500 kroner.

(Kilde: Corsair)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen