Andre generasjon kombispiller

Annonsør­innhold
Les hele saken »
LG BH200 Super Multi Blue
LG BH200 Super Multi Blue

BH200 er oppfølgeren til BH100, som var LGs første spiller med støtte for både HD DVD og Blu-ray. Den oppdaterte modellen skal prestere skarpere bilder med mindre støy enn foregående modell.

Blant nyhetene er ny digital videoformatomformer fra Marvell. Denne skal kunne oppskalere bildet med bedre resultat enn det som har vært mulig tidligere.

Også såkalt deinterlacing, som er dobling av linjeantallet på bilder som er interlaced, skal gjøres bedre enn på forrige modell. Dette er fordi spilleren har såkalt piksel-for-piksel bevegelsestilpasning. Komprimerte bilder skal vises bedre og antall ”artifacts” skal være minsket.

BH200 støtter 1080p oppløsning i 24, 30 og 60 bilder pr. sekund. Blant formatene som støttes finner vi bl.a. MPEG-2, VC-1, H.264 video, MPEG1/2 audio, Dolby Digital, Dolby Digital+, DTS og DTS-HD audio.

Spilleren er kompatibel med full interaktivitet i både Blu-ray og HD DVD, noe som muliggjør å ta i bruk ekstra funksjonalitet som for eksempel animerte menyer etc.

Gizmodo har kikket på spilleren og er meget fornøyd med bildekvaliteten, men syns den bruker litt for lang tid på å laste bildet fra en HD-plate (Blu-ray og HD DVD) er puttet i spilleren.

Tilgjengelighet og pris

Du kan vente BH200 i norske butikker i slutten av oktober eller starten av november. Prisen er foreløpig uviss, men amerikanske priser er antydet rundt 999$, og vi tipper derfor på en pris på under 10 000 kroner.

(Kilde: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen