TEST: Anbefalte apper til Android og iOS

Test Anbefalte apper til Android og iOS

(Bilde: iStockphoto / 19512727)

Her er ukens anbefalte apper

Finn den beste utepilsen og få kontroll på prosjektene dine med disse appene.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Trello

Format: iPhone og Android
Pris: Gratis

Vi har aldri hatt så god tid som vi har nå, og allikevel så føler du sannsynligvis at du har en hel drøss med ting som må organiseres.

Trello.
Trello.

For å hjelpe deg med dette tyngende 1. verdensproblemet har du appen Trello. Denne appen organiserer alt fra handlelister til sommerferien, og hjelper deg å takle planleggingens byråkrati-byrde.

Stort og smått

Trello egner seg til alt fra de enkle og hverdagslige tingene, som å skrive handleliste, til å organisere store sammenkomster. Trello selv reklamerer med at også de største prosjektene kan organiseres med denne appen, men hvis du skal arrangere OL i Oslo i 2022 er det vel kanskje andre verktøy vi først vil anbefale.

Som en kuriositet nevner produsenten at du kan bruke Trello til å arrangere en første date hvis du virkelig skal imponere. Vi må innrømme at vi aldri har følt behovet for en app for å organisere en date, så vi tenker tydeligvis for smått.

Les om appen du kan bruke hvis daten gikk bra.

Allikevel kan Trello brukes både til stort og smått, og verktøyet er såpass godt utviklet at vi ikke går av veien for å anbefale dette til også litt mer krevende jobb-oppgaver.

Etterhvert som prosjektene blir større, vil du sannsynligvis sette pris på at Trello ikke bare er en mobil-app, men også en fullverdig web-app slik at du kan bruke nettleseren på PC-en din for en rikere opplevelse.

Trello lar deg sette opp lister og tidsplaner, og følge med på hvordan fremdriften i prosjektet er. Oppgaver kan tildeles forskjellige personer, og du kan naturligvis legge til bilder og kommentarer. Kort sagt gir Trello deg mye funksjonalitet som andre programvareleverandører krever gode penger for å levere.

Last ned til iPhone »
Last ned til Android »

Se også våre oversikter over "essensielle apper":

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen