ANBEFALING: Black Friday-tilbudene gruser Cyber Monday

Anbefaling Cyber Monday

(Bilde: Montasje: Shutterstock/LG/Tek.no)

Black Friday-tilbudene gruser Cyber Monday

Vi fant bare ett godt tilbud i dag.

I dag er det Cyber Monday-salg, en amerikansk tradisjon hvor nettbutikker holder salg mandagen etter Thanksgiving. Denne salgsdagen kommer i kjølvannet av Black Friday – hvor vi fant mange gode tilbud

Vi i Tek-redaksjonen tok derfor en rask kikk for å se om dagens tilbud var like fristende som de vi fant på fredag. Svaret ble dessverre et rungende nei. 

Selv om flere produkter som var på tilbud, var mange av disse enten litt avdanket eller kjedelige i våre øyne. Det var egentlig bare ett tilbud som skilte seg ut fra mengden. 

Godt tilbud på god telefon

lgnexus.

Produktet som fanget vår interesse var LG Nexus 5X med 32 GB lagringskapasitet. Dette er en av de to nye Google-telefonene som har kommet på markedet den siste tiden. 

Telefonen har kostet rett under 4700 kroner den siste tiden, med ett unntak, hvor Elkjøp solgte den for 3495 kroner den 23. november. 

Det samme tilbudet kjører Lefdal nå.

Dermed kan du spare omlag 1200 kroner om du slår til i dag, hvor du betaler 3495 kroner for telefonen. 

For pengene får du en telefon som kan skilte med den nyeste versjonen av Android-operativsystemet, Mashmallow. I tillegg får du blant annet god samtalekvalitet, og en den er lett og god å holde i. 

Les testen av LG Nexus 5X »
Finn beste pris hos Prisguide.no » (Kommersiell partner)

Virker som en «opprydningsmanøver»

Vår jakt etter gode Cyber Monday-tilbud ble altså nokså slunken, selv om noen i redaksjonen påpekte at de fant flere tilbud på «aldrende» produkter. I teknologiverden er jo ett år som en evighet å regne – spesielt med tanke på modeller og utviklingen som raser avgårde.  

Med andre ord fikk vi en følelse av at dette salget var en lags lagerrydding for en del av aktørene. Det passer ikke oss som er teknologi-hungrige, men er du av dem som ikke nødvendigvis trenger siste skrik, kan det være noen gode tilbud i dag.  

Prisguide.no er en kommersiell partner til Mediehuset Tek. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguide her »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen