Tidenes mest nerdete frieri ble realisert ved hjelp av VR-briller
Teknofil
(Bilde: Kelly Tortorice/Facebook)

Tidenes mest nerdete frieri ble realisert ved hjelp av VR-briller

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Kreativ markedsføring blir en stadig viktigere faktor i dagens teknologiske konkurranseklima, og nå har Valve gjennomført et nytt stunt som forhåpentligvis ikke er et rent reklametriks. En medarbeider fra Valve fridde nemlig til kjæresten sin med VR-brillene «Vive».

Som Ars Technica melder var det Chandler Murch som bestemte seg for å gjennomføre det heller originale frieriet, som innebar at kjæresten Kelly Tortorice hadde på seg brillene og mottok en «virtuell» ring. Tortorice la ut bilder av seansen på sin Facebook-konto.

Ble «lurt» med til Valves kontorer

Murch tok med seg kjæresten til Valves kontorer med det påskuddet at hun skulle teste noen av de nye VR-programmene som selskapet har jobbet med.

Frieren hadde heldigvis også en ekte ring å by på.
Frieren hadde heldigvis også en ekte ring å by på. Foto: Kelly Tortorice/Facebook

Tortorice skriver på Facebook at hun befant seg i VR-omgivelser som blant annet omfattet et sunket skip og fjellandskaper, før den virtuelle ringen plutselig kom flygende gjennom luften. Deretter ble hun bedt om å ta av seg brillene, hvorpå Murch ga henne den virkelige ringen.

Lanseres tidlig neste år

Selv om frieriet etter alt å dømme er hundre prosent autentisk, skal man ikke se bort fra at Murch også så sitt snitt til å gi Vive-brillene litt ekstra oppmerksomhet via stuntet, noe han definitivt har lykkes med, da saken har blitt omtalt i mange medier allerede.

Vi ble for øvrig mektig imponert over Valves og HTCs VR-briller da vi testet dem for første gang i mars, og siden har produktet blitt enda bedre. Brillene skulle opprinnelig bli lansert på forbrukermarkedet på tampen av året, men i august kom det frem at de skal lanseres i førtste kvartal neste år i stedet. Det betyr at de vil bil lansert omtrent samtidig med Oculus Rift

VR-brillene gjør fremdeles folk kvalme: Valve legger skylden for dette på utviklerne, og ikke maskinvaren »

(Via Ubergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen