Amputerer prisene

Det kommer stadig flere operatører på banen på det norske mobilmarkedet, og konkurransen på pris har derfor blitt stadig hardere. Telenor, som er den største aktøren i Norge, har til nå ikke operert med de aller mest konkurransedyktige prisene. Nå ser det imidlertid ut til at det blir tatt et skippertak på den fronten.

Operatøren har nemlig bestemt seg for å redusere prisene med til sammen 200 millioner årlig, en kampanje som begynner allerede nå til sommeren.

Halverer ringeprisen i helger og på kveldstid
Mest interessant er det at Telenor halverer ringeprisene mellom 18.00 og 07.00 på hverdager, samt hele helgene. Dette innebærer at for eksempel abonnementet Privat +, som i dag har en minuttakst på 89 øre, vil få redusert prisen til 44 øre per minutt.

Også de som bruker telefonen til å surfe på nettet blir privilegert med særdeles lave priser. Operatøren innfører nemlig en maksimumstakst på kr 1,50 per dag, noe som betyr at man kan surfe på nettet så mye man bare orker i en hel måned for under femtilappen.

Telenor vil også gi kundene muligheten til å dele ferieminnene sine med venner og bekjente, og innfører gratis MMS for de som har Djuice Nonstop. For Djuice Magnum-brukere lanserer operatøren Happy Friday, som innebærer at multimediemeldinger kan sendes gratis hver fredag.

Telenor har fra før av også innført gratis videotelefoni.

Et prisgunstig 150-års jubileum
- Selv om vi alltid pleier å ha gode mobiltilbud om sommeren, ønsket vi å markere dette litt ekstra i forbindelse med vårt 150-års jubileum i år. Telenor opererer i et meget tøft mobilmarked, og dagens prisreduksjoner er et svar på og et signal om at Telenor skal være offensive i det norske mobilmarkedet, sier direktør for Privatmarkedet i Telenor, Berit Kjøll.

(Kilde: Telenor)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen