Amobil passerer 50.000 lesere

Alternativ tekst mangler

I forrige uke passerte besøket til Amobil nok en stor milepæl, med totalt 52 800 lesere var innom i løpet av uken. Dette er første gang vi måler over femtitusen lesere.

Tallene er resultatet av en lang periode med vekst. I løpet av det siste året har antall lesere på Amobil vokst med mer enn 150 %. I forumet har besøket firedoblet seg. Nå vises det mer enn 600 000 sidevisninger på Amobil.no hver uke.

Og det er ikke bare Amobil som er i medvind for tiden. Også søstersiden vår Hardware.no har vokst, og passerte i den samme uken 100 000 lesere.

Vi setter stor pris på at så mange ønsker å bruke tjenestene våre, og vil bruke anledningen til å takke leserne våre for tiden dere bruker på Amobil og de andre sidene i HW-nettverket.

De økende besøkstallene gir oss muligheten til å lage bedre sider. Det er ikke mer enn to år siden samtlige av skribentene til Amobil jobbet på hobbybasis. I dag lønner Amobil fem journalister på heltid og fire på frilansbasis, og er Norges desidert største mobilside.

Nå spør vi oss selv: Hva er det vi gjør rett? Er det noe vi mangler? Og hva er det vi kunne gjort bedre? Vi hører gjerne fra deg i forumet!

De beste hilsener,
Amobil-redaksjonen

 

Leserutvikling Amobil.no
Apr '05 - Passerer 20.000 lesere
Okt '05 - Passerer 30.000 lesere
Feb '06 - Passerer 40.000 lesere
Jul '06 - Passerer 50.000 lesere

Kilde: TNS Metrix

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen