Amobil og VG Nett går i samarbeid

Amobil har inngått et redaksjonelt samarbeid med landets største nettavis, VG Nett. Amobil vil forsyne avisen med tester av mobiltelefoner, og redaksjonene vil også samarbeide i forhold til nyhetsstoff og ekspertuttalelser.

For deg som leser, betyr dette at mobiltestene som publiseres på Amobil nå også vil dukke opp på VG Nett. Dette vil riktignok bare være forkortede utdrag av hver enkelt test. De fulle utgavene av testene våre, og prisguiden, finner du kun her på Amobil.no.

Amobil har allerede forsynt den norske dagspressen med mobilstoff i lang tid. Blant annet samarbeider vi med Avisenes Pressebyrå, som leverer stoff til landets lokalaviser. Dette er første gang vi inngår en langsiktig avtale med en riksdekkende avis.

Vi setter pris på at VG Nett anser oss som den beste partneren i Norge på mobiltesting, og tror dette samarbeidet vil være til stor gagn for begge parter. Med lesertall på 1,8 millioner unike lesere i uken, vil VG Nett gi testene våre en mye større dekning enn tidligere.

Her finner du mobiltestene som er lagt ut på VG Nett til nå.

Øystein W. Høie,
Ansvarlig redaktør

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen