Amobil.no får nytt fjes

Det er med stor glede vi i dag lanserer det nye designet til amobil.no, og vi håper inderlig at dere vil sette like stor pris på dette som oss. Vi har lenge ønsket oss et mer estetisk og brukervennlig design, såvel som en mer profesjonell fasade utad, og med dagens lansering føler vi at vi virkelig har klart å oppnå dette.

Vi har arbeidet i flere måneder med utviklingen og implementeringen av det nye designet, og lagt ned et ikke ubetydelig antall arbeidstimer for å sikre at det fungerer like bra i alle oppløsninger og i alle nettlesere, men tror allikevel det endelige resultatet skal være verdt strevet. Vi tror nemlig at dagens layout vil gjøre det adskillig enklere å finne frem til og bruke de forskjellige tjenestene amobil.no tilbyr, i tillegg til å være adskillig mer avslappende og behagelig for øynene.

Samtidig som vi har fått en ny fasade, har det også skjedd store forandringer under overflaten. Vi har nemlig gått over til et helt nytt publiseringssystem, som har blitt spesielt tilrettelagt for våre behov. Dette har gitt en del muligheter vi tidligere var foruten, som for eksempel å kunne dele opp artikler og tester i flere sider og bruke en mer fleksibel layout av ingresser på forsiden, men åpner også for adskillig mer omfattende endringer i fremtiden.

Vi har også benyttet anledningen til å legge til en del ny funksjonalitet på siden. Vi har åpnet en ny seksjon kalt guider, hvor du blant annet kan finne anbefalinger av mobiltelefoner og en ordliste over forskjellige tekniske uttrykk. Det har dessuten også kommet på plass mulighet for å sammenligne spesifikasjoner mellom produkter i prisguiden, slik mange lesere har bedt om.

Det skjer også mye annet fremover. Blant annet jobber vi med å få lagt inn priser med abonnementsbinding i prisguiden, noe vi dessverre ikke rakk å få på plass i tide til lanseringen av det nye designet. Vi har også en rekke andre spennende prosjekter på gang, så vi vil anbefale deg å følge jevnlig med i tiden fremover.

Til sist vil vi bruke anledningen til å rette en stor takk til leserene. Det hadde ikke vært mulig for oss å komme dit vi er i dag uten dere, og vi håper at dere fortsatt vil være med oss i tiden som kommer.

Med vennlig hilsen,
Øystein W. Høie
Ansvarlig redaktør

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen