Amobil i ny innpakning

Grepet av vårstemningen, har vi gitt designen til Amobil en visuell overhaling.

Alle saker på forsiden har nå sitt eget ingressbilde. Høyrekolonnen har fått nye farger og blitt krydret med nye ikoner. Sammenligningsboksen viser hvilke telefoner du holder på å sammenligne. I tillegg har vi gjort et par andre grep for å få siden til å se penere ut.

Vi har tidligere fått en del kommentarer på at siden er treg å laste inn. Det har vi nå tatt tak i, og en ny teknisk løsning skal sørge for at forsiden nå laster inn en del raskere enn før. Mobiltestforsiden skal også være raskere å laste inn nå.

Vi har også fått på plass noen nye funksjoner. På bunnen av forsiden finner du nå en egen liste med nyheter etter tema, slik at du alltid kan finne de seneste nyhetene om for eksempel SymbianOS, sikkerhet eller hvilket emne du nå måtte interessere deg for. Vi har også fått på plass nye knapper på forsiden som leder deg direkte til forumet og nyhetsarkivet.

Ellers har du kanskje lagt merke til at hovedmenyen vår har blitt litt lavere. Vi har ikke fjernet noen funksjoner, men har tatt bort et par valg i menyen for å gjøre den mer oversiktlig. Mobilsøket finner du fremdeles i høyre kolonne, mens oppsett for WAP og MMS nå ligger under valget "Guider".

Vi håper den nye designen faller i smak, og tar gjerne imot ris eller ros i forumet!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen