Amobil-leserne elsker Nokia N95

Kort om prisguiden

Prisguiden lar deg sammenligne priser på mobiltelefoner og andre produkter. Du kan også dele erfaringer, sammenligne spesifikasjoner og finne artikler om hvert enkelt produkt.

Gå til prisguide »

Kort om prisguiden

Prisguiden lar deg sammenligne priser på mobiltelefoner og andre produkter. Du kan også dele erfaringer, sammenligne spesifikasjoner og finne artikler om hvert enkelt produkt.

Gå til prisguide »

Hver måned er over hundretusen lesere innom prisguiden til Amobil. Dette gir oss en god pekepinn på hvilke telefoner som er mest populære. Her presenterer vi de ti mobilene leserne har lest mest om de siste ti dagene.

Listen baserer seg på de ti mobilene som er mest besøkt i prisguiden vår de siste ti dagene. Nederst kan du også se hvilket mobilmerker som blir mest besøkt.

1 - Nokia N95

N95 er telefonen som har det aller meste av teknologier. Den frister med en stor skjerm, innebygget GPS-navigering, et kamera med fem megapiksler og autofokus, WiFi, 3G og super-3G og mye mer. Samtidig har den plass i lomma.

N95 er den mest populære telefonen i prisguiden vår, og det er tydelig at mange snoker på prisene. Ikke så rart man håper på prisnedgang når billigste pris per i dag er 5719 kroner - og vi ikke tør å bla ned til den dyreste engang.

Les mer:

2 - Sony Ericsson K810i

Svensk-japanernes nyeste kamerakonge er også veldig populær blant leserne. Her er det kamerafunksjonen som kanskje er den største fristelsen - med 3,2 megapiksler med autofokus og blits.

Videre har K810i det du forventer fra en multimedia-telefon. Mp3-spiller, støtte for trådløs stereolyd, radio med RDS-funksjon, god batterilevetid og god ytelse.

Les mer:

 

3 - Sony Ericsson S500i

S500i er den tredje mest populære mobilen i prisguiden vår for øyeblikket. Telefonen har spreke farger og detaljer, og det ligger for eksempel lys på sidene av telefonen. Temaene i menyene kan endre seg etter årstiden.

Ellers har S500i to megapikslers kamera, mp3-spiller, og det meste du forventer i en forholdsvis enkel mobiltelefon.

Les mer:

 

4 - Sony Ericsson K800i

Den fjerde mest populære mobiltelefon er Sony Ericssons "gamle" traver, K800i, som imponerer med sitt kamera med 3,2 megapiksler, autofokus og blits.

K800i er forgjengeren til K810i som befinner seg på andreplass på listen. Funksjonene og teknologiene i de to telefonene er stort sett identisk, og det er utseendet som i skiller telefonene fra hverandre.

Les mer:

5 - Sony Ericsson P1i

Nummer fem på listen er Sony Ericsson P1i, som er oppfølgeren til P990i.

Med P1i prøver Sony Ericsson å gjenerobre smarttelefonmarkedet. Her er det lommevennlig størrelse og rikelig med proffunksjoner som gjelder. Operativsystemet er UIQ som vi kjenner fra en rekke smarttelefoner fra produsenten.

Les mer:

6 - Sony Ericsson W880i

Som nummer seks på listen har vi en metalltelefon fra svensk-japanerne. Liker du design og musikk, kan W880i være telefonen for deg. Dette er nemlig Sony Ericssons tynne Walkman-telefon. Musikk er høyt prioritert, og W880i har derfor støtte for trådløse stereo-hodesett og har en god del minne - 1 GB medfølgende minnekort.

Telefonen har ellers et kamera som tar bilder i oppløsninger inntil to megapiksler. 3G er også på plass, slik at du kan surfe mens du er på farten.

Les mer:

7 - Sony Ericsson T650i

T650i er Sony Ericssons nye designtelefon. Den er laget at rustfritt stål og mineralglass, så den bør derfor også være motstandsdyktig mot riper.

Telefonen tar bilder i 3,2 megapikslers oppløsning, og autofokus er på plass. Dermed stiller telefonen også i høy klasse på kamerafronten. Mp3-spiller og støtte for trådløs stereo-lyd gjør også at du ikke trenger å høre biltrafikken når du spaserer til jobben.

Les mer

8 - Nokia 6300

6300 er Nokias tynneste mobil, og kan i og for seg gjerne kalles en designtelefon. Materialet i store deler av telefonen er rustfritt stål, noe som er bra for deg som liker kvalitetsfølelse.

Kameraoppløsningen i 6300 er på to megapiksler, og telefonen kan dermed fint brukes som kamera til tross for at den mangler autofokus. Den kan også brukes som musikkspiller, og støtte for trådløse hodesett er på plass.

Forøvrig er menysystemet av den enkle sorten fra Nokia. Nettleseren Opera Mini er forhåndsinstallert.

Les mer:

9 - Sony Ericsson W810i

W810i er atter en Walkman-telefon fra Sony Ericsson, og musikk er førsteprioritert. Derfor er det en 512 MB stor minnebrikke i esken, som lar deg lagre omtrent 100 låter.

Kameraet tar bilder i oppløsninger inntil to megapiksler, og autofokus er på plass. Telefonen er ellers laget i sort plastikk med oransje detaljer.

Les mer:

10 - HTC S710

De som liker det avansert, liker ofte HTC S710 - nummer ti på listen. Her finner du et fullblods Windows-operativsystem med muligheter for å kjøre flere programmer samtidig, og installere nye programmer. Alt fra kalenderen til notisblokken og kontaktliste er avansert til beinet.

S710 er liten, og du kan skyve frem et fullt tastatur når du skal hamre inn e-postene. Da snur skjermen seg automatisk til bredskjermmodus. Det beste av alt er at telefonen er forbausende liten.

Les mer:

Nokia - Det mest populære mobilmerket

Selv om Sony Ericsson dominerer listen over populære mobiler, er likevel Nokia den produsenten som leserne søker mest etter i prisguiden. Den siste måneden står Nokias telefoner for over 37 prosent av trafikken i mobilkategorien, mens Sony Ericsson følger tett etter med sine 32 prosent.

  • Nokia - 36,5 prosent
  • Sony Ericsson - 32,3 prosent
  • Samsung - 11,6 prosent
  • Motorola - 5,3 prosent
  • HTC - 5,3 prosent
  • LG - 3,9 prosent
  • i-Mate - 1,1 prosent

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen