Amerikansk versjon av danske ?Brødre?

Sheridan, som står bak anerkjente filmer som ”In The Name of The Father” og ”In America”, har hatt et par tunge år etter 50 Cent-floppen ”Get Rich or Die Tryin`” fra 2004. Men nå går det altså rykter om at han er tilbake i arbeid som regissør på den amerikanske versjonen av ”Brødre”, melder Empireonline.com.

Dansk film ender i Hollywood.
Dansk film ender i Hollywood.

To forskjellige brødre

”Brødre” handler, som tittelen antyder, om to brødre. Mens den ene nettopp har sluppet ut av fengsel, lever den andre livet som familiefar og karrieresoldat. Når sistnevnte blir sendt på et FN-oppdrag til Afghanistan og forsvinner i en helikopterulykke, tar den andre over ansvarsrollen til sin bror.

Den amerikanske gjeninnspillingen blir ført i pennen av David Benioff som i det siste har jobbet med regissør Marc Foster på "The Kite Runner", en film som også tematiserer krigføringen i Afghanistan. Fra før av har Benioff skrevet manus på blant annet ”Troy” og ”The 25th Hour”.

Mye på gang

Når Sheridan får tid til å regissere filmen er allikevel vanskelig å si. Det har nemlig blitt annonsert at Sheridan jobber på flere andre prosjekter for tiden – blant annet en nyinnspilling av Kurosawas ”Ikiru” fra 1952, og det irsk-amerikanske kriminaldramaet ”Emerald City”.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen