Amerikansk glede over Nintendo Wii

Amerikansk glede over Nintendo Wii

Lanseringen kom bare to dager etter at hovedkonkurrenten Playstation 3 gjorde sin entré på det amerikanske markedet.

Nintendo Wii hadde sin dåpsfest på Times Square i New York natt til søndag. I følge nettstedet Engadget.com fikk hele 7000 spillmaskiner møte sin nye eier i New York denne natta.

Det vil si at det var langt flere som kunne komme smilende ut av den lange køen enn da Playstation 3 ble lansert natt til fredag. Det var nemlig mange flere Wii-maskiner tilgjengelig til å glede de ivrigste kjøperne.

Wii til Norge
Også her i Norge vil Wii kunne glede mange allerede før jul. Den norske lanseringen er satt til 8. desember, og Wii er allerede kåret til årets julegave av den norske Elektronikkbransjen. Spørsmålet er om lageret vil være stort nok til at Wii kan havne under juletrærne til alle dem som har den på ønskelisten.

Les vår kjøpeguide for spillkonsoller hvis du vil ha hjelp til å velge mellom Nintendo Wii, Playstation 3 og Xbox 360.

Henger seg på
Alle vil tjene penger på de nye spillmaskinene. Ikke bare har folk solgt Playstation 3 på eBay til svimlende summer, nå begynner også ekstrautstyret til spillerne å komme. Et eksempel er SanDisk, som har lansert et SD-minnekort spesielt for Nintendo Wii.

Selv om kortet er tre ganger dyrere enn de rimeligste SD-kortene, har det ikke noe særlig ekstra å by på. Bortsett fra at det kommer i hvitt, matchende til Wii-spilleren, er eneste forskjell at det står ”For Wii” på kortet. Ingen god investering med andre ord.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen