Amentio begjært konkurs

For to år siden kjøpte nettbutikken Amentio opp Datakjeden.

Det er nå klart at Skatt Midt-Norge har begjært Amentio konkurs. Konkursbegjæringen faller sammen med at Amentio Datakjeden den siste tiden har hatt problemer med å levere varer som kunder har bestilt på nettet. Saken er bredt debattert på nettet og de fleste melder om problemer med internettbutikken.

Daglig leder i Amentio Holding, Finn Rønning, bekrefter at selskapet er begjært konkurs av Skatt Midt-Norge.

– Vi skal møte dem torsdag, og håper å få saken ut av verden. Vi har problemer med kreditt. Det er slik at de fleste bedrifter i denne bransjen er finansiert via kreditt, og akkurat nå har vi noen problemer i forhold til leverandørene sier Rønning til Adresseavisen.

Videre sier Rønning at det er snakk om momstekniske ting, men ønsker ikke å utdype. Rønning beklager at kundene ikke har fått varene, men mener likevel at de fleste får bestillingene som normalt. Etter å ha sittet i møter med leverandører onsdag, er han positiv.

Amentio og Datakjeden skal relanseres

Amentio Datakjeden har lagt ut en pressemelding hvor de beklager de ulempene som deres kunder har opplevd i den senere tid.

De mener problemene blant annet skyldes at det var feil å slå sammen de to merkevarene Amentio og Datakjeden. Planen er å relansere Amentio.no og Datakjeden.no slik de var før.

(Kilder: Adresseavisen, Domstol)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen