AMD viser frem Eyefinity

Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde

Eyefinity er en spennende greie, meget spennende faktisk. Hvis du enda ikke har fått med deg hva dette er så tar vi det raskt. Med Eyefinty kan du spre bildet ditt ut over opptil seks skjermer på et enkelt skjermkort, i den tid vi snakker om nyere Radeon-kort. Det å spille med oppløsninger som 5760 x 2400 punkter fremstår jo unektelig som spennende. Det store ankepunktet, rent bortsett fra kraften som behøves, er jo at man ikke får panelene helt inntil hverandre, rammene på skjermene setter sine begresninger.

På CES har AMD og Samsung vist frem et oppsett som skal være svært godt egnet for Eyefinity. Samsungs nye MD230 skal ha 50 til 70 prosent smalere ramme enn tradisjonelle skjermer, noe som gjør at panelene kan komme tettere inntil hverandre. Samsung venter her både tre- og seksskjermsoppsett tilgjengelig om kun kort tid. Prisene er ventet å være 1899 USD for oppsettet med tre skjermer og 3099 USD for oppsettet med seks skjermer.

AMD kunne også melde om ATI Eyefinity Validation Program. Tanken her er at det skal bli enklere for forbrukerne å finne utstyr og spill som er egnet for Eyefinity.

(Kilde: AMD)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen