TEST: AMD Radeon HD 6970 & HD 6950 Crossfire
Test

AMD Radeon HD 6970 & HD 6950 Crossfire

3Dmark Vantage
P e r f o r m a n c e

Man kan si mye frem om tilbake om 3Dmark Vantage-testen, og mye har blitt sagt. Du skal derimot lete langt etter en syntetisk test som skalerer såpass godt, og tilbyr en så stabil og bred test som gang etter gang kan reprodusere målinger med marginale forskjeller.

Vantage angriper systemet på flere kanter, i all hovedsak ved å kjøre en rekke spesifiserte tester som i sin tur bakes sammen til forskjellige sluttsummer. Både GPU-en og CPU-en blir kjørt, samtidig som en rekke visuelle effekter og teknikker blir testet. Programmet inneholder fire forskjellige moduser som er rettet mot forskjellige kategorier med kort. Vi har valgt å benytte "Performance", som er rettet mot skjermkort med 512 MB minne eller mer, samt en over snittet kvass grafikkprosessor.

Vi starter med 3Dmark Vantage, og merker oss raskt at oppsettene vi i dag tester, raskt flyr forbi de andre Crossfire-testene vi har hatt tidligere. Det er tydelig skille i mellom de to kortene, på rundt 1500 poeng, eller "P'er", som det faktisk er.

3Dmark 11
P e r f o r m a n c e

Vi tar nå med 3Dmark 11 i skjermkorttestene våre. I månedsskiftet januar/februar skal hele testriggen oppdateres, med nye drivere og spill, og dette blir en av titlene som skal med.

Sammenligningsgrunnlaget vi foreløpig har i 3Dmark 11 er i dette sjiktet så godt som ikke-eksisterende, men slik er det nå bare. Om ikke så alt for lenge skal hele testriggen oppdateres, og da vil flere resultater kommer på plass. Vi ser derimot en solid økning mot de to skjermkortene testet alene, men det er ikke snakk om så mye som en fordobling.

AMD Radeon HD 6970 Crossfire

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen