TEST: AMD Radeon HD 6950
Test

AMD Radeon HD 6950

3Dmark Vantage
P e r f o r m a n c e

Man kan si mye frem om tilbake om 3Dmark Vantage-testen, og mye har blitt sagt. Du skal derimot lete langt etter en syntetisk test som skalerer såpass godt, og tilbyr en så stabil og bred test som gang etter gang kan reprodusere målinger med marginale forskjeller.

Vantage angriper systemet på flere kanter, i all hovedsak ved å kjøre en rekke spesifiserte tester som i sin tur bakes sammen til forskjellige sluttsummer. Både GPU-en og CPU-en blir kjørt, samtidig som en rekke visuelle effekter og teknikker blir testet. Programmet inneholder fire forskjellige moduser som er rettet mot forskjellige kategorier med kort. Vi har valgt å benytte "Performance", som er rettet mot skjermkort med 512 MB minne eller mer, samt en over snittet kvass grafikkprosessor.

I 3Dmark ser vi at HD 6950 som vi i dag tester kommer i land med så godt som samme poengsum som HD 5870. Allerede her ser vi at avstanden i ytelse til Nvidias produkter foreløpig er lang. Poengsummen i seg selv virker samtidig helt fin.

3Dmark 11
P e r f o r m a n c e

Vi tar nå med 3Dmark 11 i skjermkorttestene våre. I løpet av januar skal hele testriggen oppdateres, med nye drivere og spill, og dette blir en av titlene som skal med.

Det er fortsatt ikke så mange kort i denne grafikken, men det vil komme flere på nyåret. Det vi her ser er at kortet havner langt under GTX 570. Uten større sammenligningsgrunnlag ønsker vi foreløpig ikke å trekke noen konklusjoner, så vi går over til spilltestene!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen