Test

AMD Radeon HD 5570

Februar er så vidt i gang, og AMD har allerede banket ut to skjermkort i det nedre sjiktet av den populære 5-serien. Vi snakker nå om totalt 8 skjermkort som bygger på den nye DirectX 11-standarden, og mer skal det bli. I løpet av de neste ukene vil det faktisk lanseres enda ett kort, det er ikke tvil om at AMD virkelig banker på mens Nvidia styrer med sitt.

Radeon HD 5570 er det laveste ytende kortet AMD gir ut som på noen måte kan brukes til spilling. Enklere modeller, slik som Radeon HD 5450finnes, men at du får brukt disse til noe annet en streaming og kontoroppgaver bør du ikke regne med. Det er nettopp for stue-PC-er dette produktet er ment, med flere hundre shader-prosessorer er det et godt grunnlag for jobbing med HD-materiale, og Eyefinity-teknologien vil la deg spre bildet ditt over tre skjermer.

Selv om ytelsen i seg selv kan være spennende for deg, skilter Radeon HD 5570 også med et par andre spennende spesifikasjoner. Det skal ikke trekke mer enn litt over 40 watt, noe som betyr at vi snakker om like mye varme som en enkel lyspære. Passive kjøleløsninger blir dermed en mulighet på dette kortet, og la meg igjen trekke frem at dette i teorien faktisk vil kjøre enkelte spill. Som om ikke det var nok, er dette et lavprofilkort. Ved hjelp av litt enkle løsninger kan du nesten halvere høyden, sammenlignet med et konvensjonelt skjermkort.

Nok snakk, la oss se hva dette skjermkortet virkelig kan by på!

Takk til AMD som sendte kortet til test.

PowerColor Radeon HD 5570 1 GB   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen