AMD Phenom II X4 940 BE

AMD Dragon

Ved å kombinere Phenom II med et 790GX-basert hovedkort og et skjermkort fra Radeon 4800-serien, får man en plattform AMD har kalt Dragon. Kombinasjonen med det kraftige skjermkortet, fører naturlig nok til et ganske greit oppsett for spilling. Vi kombinerte Phenom II 940 Black Edition med et Radeon HD 4870 X2.

Det kommer også egen programvare for Dragon-plattformen. Programmet Fusion vil kunne brukes til å lukke uønskede programmer før spilling, og Overdrive kjenner vi allerde som overklokkingsfunksjon i ATI-skjermkortdrivere. Vi blir ikke overasket om dette også kan komme til å kunne brukes til overklokking av CPU. Vi har dog ikke testet disse programmene, og kan ikke uttale oss om hvordan de vil fungere i praksis.

Ytelsen i Crysis er god, særlig ved høy oppløsning, og er spillbart på high med 1920x1200 oppløsning. Ved høye innstillinger begynner Dragon mildertid å slite.

Spillet World in Conflict er spillbart på høy oppløsning med maksimale innstillinger, selv om en får noe få bilder per sekund når det står på som verst.

AMD planlegger å tilby Dragon-pakker med CPU, hovedkort og minne etter hvert, men spesifikt innhold, pris og tilgjengelighet er foreløpig uvisst.

AMD Phenom II X4 940 Black Edition

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen