AMD oppdaterer minnekontroller

I følge kilder som nettstedet X-bit labs har snakket med, har det kommet inn rapporter til AMD om problemer med Athlon 64 når den kjøres i oppsett med tre minnemoduler. Hva som skjer i slike situasjoner, eller om problemene kan klassifiseres som alvorlige, sies det ingenting om. Derimot skal en oppdatering av prosessoren i følge den navnløse kilden være svært høyt prioritert.

AMD Athlon 64 er den billigste AMD64-prosessoren og kjører på sin egen sokkel - 754. I motsetning til "superprosessoren" Athlon 64 FX har den bare én minnekanal integrert i prosessoren. Det har ikke vært rapportert noen problemer med hverken Athlon 64 FX eller Opteron-prosessorene. Det skal heller ikke være noen som helst problemer i andre sammenhenger enn når man kjører med tre fulle minneplasser, selv om omstendighetene for oss ikke er kjent.

En oppdatering av minnekontrolleren i Athlon 64 sies å være ventet når som helst - kanskje så tidlig som i Athlon 64 3400+ som ventes før jul. Oppdateringen skal medføre en mer "fleksibel" minnekontroller med enkelte "bug-fikser" i forhold til dagens modell.

Merk at denne informasjonen ikke er bekreftet fra offisielt hold.

(Kilde: X-bit labs)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen