AMD hopper på minnekjøret

AMD skal selge minneprodukter

Selger minnebrikker og minnemoduler under Radeon-navnet.

Litt sånn i det stille har AMD trukket flere minneprodukter opp fra flosshatten. Minnet skal selges som AMD Radeon-minne, og det som kanskje blir mest spennende er de egne DDR3-modulene som skal komme. Disse er delt opp i "Entertainment", "Ultrapro Gaming" og "Enterprise", og ikke uventet mener AMD at disse modulene skal være ekstra godt egnet for CPU- og APU-enheter fra selskapet.

Samtlige av modellene er 2 GB-moduler, forskjellen ligger i frekvens og tilgangstider. Entertainment kommer med en frekvens på 1333 MHz, med tilgangstidene 9-9-9. Ultrapro Gaming byr på 1600 MHz og 11-11-11, men dette er ikke noe vi blir blåst ut av stolen med. Spesifikasjonene for Enterprise er enda ikke klare.

I tillegg kommer AMD med en rekke minnebrikker for bruk på skjermkort fra Radeon HD 5000- og HD 6000-seriene. Har har man en lignende tredeling med "Value", "Mainstream" og "Gaming Entertainment". De to laveste er DDR3, mens sistnevnte er GDDR5. Frekvensmessig legger de seg på 800 MHz, 900 MHz - 1,0 GHz og 1,0 GHz - 1,5 GHz.

(Kilde: AMD)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen