AMD gir "førstehjelp" til Prescott


AMD tror Intel sine kunder trenger litt hjelp.
(Bilde: HardOCP)

Den originale kampanjen faller utvilsomt inn under kategorien "negativ markedsføring", som forsøker å sette konkurrenten i et dårligere lys. Nettstedene som har mottatt AMDs hvite koffert med blått kors og påskriften "Prescott survival kit" tar derimot det hele med en sunn dose humor.

Blant nettstedene som har slått opp at de har fått "førstehjelp"-skrin fra AMD finner vi blant annet HardOCP og AMD-Zone. Kofferten inneholder:

  • Ovnshanske - som skal "beskytte fra varmen som Prescott genererer"
  • USB-vifte - til å holde brukeren avkjølet
  • Ørepropper - for å beskytte mot støyen som AMD regner med at Prescott-kjølere vil lage
  • Blank CD-plate - til å ta backup, ettersom Prescott ikke støtter NX-bit enda. (NX-bit kan hindre enkelte virus i å kjøre på prosessoren)Ingen tvil om hva AMD mener om "Prescott"
(Bilde: AMD-Zone)

Ellers har AMD lagt 32 blå linser i kofferten, sammen med en lapp som sier "Dessvere er det bare 32 tilgjengelige biter. Mengder på 64 finnes i grønt." - Grønt er som kjent fargen til AMD, mens Intel er kjent for sin bruk av blåfargen.

Det blir spennende å se om Intel reagerer på denne markedsføringen som, til tross for at AMD ber mottakerne av skrinet om å behandle det med en viss humoristisk avstand, åpenbart er til for å få AMD til å se bedre ut ved siden av Intel. Det hører også med til historien at Prescott snart får NX-bit, 64-bits støtte med x86-64 og at selskapet har bestemt seg for å satse på kjøligere prosessorer.

(Kilder: AMD-Zone, HardOCP forum)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen