AMD64 og Visual Studio .NET i samme retning

Demonstrasjonen skjedde på Microsoft Professional Developers Conference der AMD64-plattformen fikk testet seg sammen med "Widbey" - den neste versjonen av Microsoft Visual Studio .NET og .NET Framework.

Som så mange ganger tidligere ble det selvsagt trukket frem at AMD-plattformen, foreløpig bestående av Opteron og Athlon 64, kan prosessere data både på 32- og 64-bits nivå. Det største poenget med å kjøre AMD64 og Visual Studio .NET er nok uansett at man kan eksperimentere med 64-bits teknologi. Ifølge pressemeldingen skal det visstnok ikke være mange forandrer som skal til, for å flytte 32-bits kode over AMD64. I samme rapport blir det sagt at enkelte har konvertert millioner av linjer med kode i løpet av én enkelt dag.

Det sies at "Whidbey" vil bli lansert spesielt for AMD64, Windows Server 2003 og Windows XP. Nøyaktig lanseringdato ble det ikke sagt noe om.

Du kan lese hele pressemeldingen hos AMD her: AMD64 Support In Upcoming Microsoft Visual Studio “Whidbey” Provides 32- and 64-Bit Development Environment

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen