AMD prøver på ny – gir deg gratis spill
(Bilde: AMD)

AMD prøver på ny – gir deg gratis spill

Kjøper et Radeon-skjermkort vanker det flere spill.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den stadige konkurransen mellom AMD og Nvidia (Ekstra) fører til at de to skjermkortkjempene må ty til kreative metoder for å lokke folk til leirene sine. Da AMD tilbød gratis spill ved kjøp av selskapets skjermkort, svarte Nvidia raskt ved å spandere en durabelig haug med virtuelle gullmynter på sine tilhengere.

Det er tydelig at kundene har sansen for disse pakkene, for nå har turen igjen kommet for at AMD oppdaterer sitt spill-tilbud

Mange å velge blant

De røde relanserer nemlig i disse dager sin «Never Settle Forever»-kampanje, som har ligget brakk siden introduksjonen av Radeon 200-serien med skjermkort. Som forrige gang er det helt opp til deg selv å velge akkurat de spillene du har lyst på, fra AMDs stadig vekslende utvalg av titler.

Ut i fra hvilket Radeon-kort du kjøper kan du velge opptil tre gratis spill. Hvor mange spill du får kastet etter deg kommer dog an på hvor kraftig skjermkortet du vil gå til innkjøp av er. Kampanjen er nemlig delt i tre, med en bronse-, sølv-, og gull-kategori.

Bronsekategorien gir deg mulighet til å velge ett spill blant ti tilgjengelige, og gjelder for kjøp av Radeon R7 240 eller Radeon R7 250. Her går du dog glipp av nye spill som Theif og Murdered: Souls Suspect.

Det beste utvalget finnes i gullkategorien.
Det beste utvalget finnes i gullkategorien.

Om du kjøper et av kortene i Radeon R7 260- eller R9 270-serien utvides utvalget noe. Blant 17 spill kan du velge deg to fra sølvkategorien helt kostnadsfritt.

Det samme kan du gjøre om du tar steget opp til gullkategorien og kortene i Radeon R9 280 og Radeon R9 290- serien, eller går for ett Radeon R9 295X2. Her kan du imidlertid hente hele tre spill til din personlige spillsamling.

I tillegg til disse vanlige spillene, kan du uansett kategori også velge én av totalt fem indie-pakker. Hver indie-pakke består av to spill, men teller kun som ett spill på kvoten din.

Blant disse indiespillene finner vi de kritikerroste titlene The Banner Saga og Guacamelee! – selvsagt i hver sin pakke, dog.

Kommer nye spill

Om du har fulgt med på AMDs «Never Settle Forever»-kampanje tidligere, har du nok lagt merke til at det er få nye titler i denne runden – kun Thief og Indie-titlene, samt det enda ikke lanserte Murdered: Soul Suspect. AMD hevder dog at flere av spillene som tilbys i dag etter hvert vil bli skiftet ut med nyere titler. Du kan med andre ord vente med å løse inn spillene dine til du virkelig blir fristet.

For å utnytte tilbudet må man registrere seg på AMDs nettside, hvorpå man får tilsendt nøklene til spillene man velger seg. Spillene må lastes ned fra Steam, og hele tilbudet varer frem til og med 31. august.

På jakt etter nytt skjermkort?
Her er de mest populære akkurat nå »

(Kilde: AMD)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen