Amazon selger Windows Vista

Alternativ tekst mangler

Verdens største bokhandel på Internett, Amazon.com, tar allerede nå imot forhåndsbestillinger av Windows Vista som ifølge Amazon skal lanseres tirsdag 30. januar 2007.

Prisen for Windows Vista Ultimate Edition er 399 dollar (rundt 2500 kroner), og Business-utgaven skal koste 299 dollar (rundt 1874 kroner), og det er litt mer enn den prisen som ble antydet på basis av informasjon som nylig ble lekket ut på nettet.

Prisen for Home Premium, 239 dollar (rundt 1500 kroner), og Home Basic, 199 dollar (rundt 1247 kroner), er omtrent den samme som den prisen som er basert på den lekkede informasjonen.

Amazon tilbyr i tillegg en såkalt "Additional License"-versjon av Windows Vista - en ekstra kopi av Vista som inkluderer en produktnøkkel. Denne versjonen koster 10 til 20 dollar mindre enn den vanlige Vista-versjonen, og den skal gjøre det mulig for brukere å installere Vista på en ekstra PC.

Du kan allerede nå teste ut prøveversjon av Windows Vista. Microsoft har gjort pre-RC1-versjonen av Vista tilgjengelig for alle, men den er begrenset til en brukermasse av 100 000 - les mer.

denne siden finner du oversikt over alle Windows Vista-utgavene som Amazon.com har å tilby.

(Kilde: Betanews)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen