Amazon lanserer nytt lesebrett
Teknofil

Amazon lanserer nytt lesebrett

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Digitale lesebrett lar deg lagre flere hundre bøker av gangen, og Teknofil.no har tidligere skrevet om at lesebrettene nå kommer til norske skoler. Også den norske bokbransjen har fått med seg muligheten som ligger i lesebrett, og flere norske forfattere lanseres også i digital form.

Det er likevel Amazon som ligger først i utviklingen, og hele 10 prosent av deres boksalg er digitalt. Selskapet lanserer nå en ny og forbedret utgave av sitt lesebrett Kindle, og tror på en økning i digitalsalget.Kindle 2 vil ha samme pris som forgjengeren, 360 dollar – rundt 2.500 kroner, men har fått en god del oppgraderinger. Blant annet skal batterikapasiteten ha økt med 25 prosent, lesebrettet er mye tynnere enn tidligere og minnekapasiteten har økt fra 256 MB til to gigabyte. Det betyr at du nå kan lagre rundt 1.500 bøker på Kindle.

Skjermen har også blitt forbedret, der Kindle 1 kun hadde fire gråtoner har lesebrettet fått 16 grader for bedre lesevennlighet.

Det er i øyeblikket 230.000 titler tilgjengelig for Kindle, og Amazon lover at brettet i framtiden også skal kunne synkroniseres med andre mobile enheter. Dessverre er lesebrettet ikke tilgjengelig for bokgigantens norske kunder.

Her kan du se video av Kindle 2.Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen