Nå støtter Netflix' erkerival «offline»-titting
Teknofil
(Bilde: Amazon)

Nå støtter Netflix' erkerival «offline»-titting

Lar deg laste ned filmer for å se dem senere.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den amerikanske streamingtjenesten Amazon Prime vil ha en større bit av markedet for filmer og TV-serier på nettet. Nå har de begynt å tilby en tjeneste som Netflix-brukerne har bedt om i mange år: Muligheten til å se film når man ikke er tilkoblet nettet.

Funksjonen gjelder kun appen for Android, Kindle og iOS, men tillater brukere å laste ned filmer og annet videoinnhold på forhånd, som de ønsker å se senere.

Dermed kan man forberede seg på en periode uten god nett-dekning, eller bare laste ned filmen når man er hjemme, så man slipper å bruke mobildata.

Slår Netflix på «offline»-støtte

Flere andre tilbydere av film og videoinnhold over nettet har også slik «offline»-støtte, men det gjelder ikke den aller største aktøren på markedet, Netflix. De har flere ganger sagt at de aldri vil tilby slik støtte.

Men det heter jo at man aldri skal si aldri, og Netflix følger nok nøye med på hva Amazon foretar seg. Etter Amazons svindyre avtale med Top Gear-gjengen, er det åpenbart at selskapet mener alvor med Prime.

Kommer det til Norge snart?

Amazon Prime er ikke tilgjengelig i Norge enda, men det kan snart endre seg. Da Top Gear-gutta signerte for selskapet sa Amazon-sjef Jeff Bezos at det var en av flere nye satsninger for Amazon Prime som han trodde ville appellere til publikum verden rundt.

Hvis man lager innhold for et verdensomspennende publikum er det altså litt rart om man ikke samtidig planlegger å tilby tjenesten til det samme publikumet.

Amazon har også begynt å lage originale filmer »

(Kilde: Amazon via Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen