AM3 er her

Kontorprogrammer

Igjen ser vi at AMDs AM3 ligger noe etter, og plasserer seg i nederste sjiktet sammen med sin eldre bror. Når vi imidlertid igjen får økt frekvensene, drar de godt fra. Det ser også ut til at den økte cachemengden i 720 gjenspeiler seg godt i grafene.

Som mange muligens vet utnytter Pifast kun en kjerne. De ekstra kjernene blir overflødige, men kan komme godt med om det er andre prosesser som kjemper om prosesseringskraften.

I Cinebench møter AM3 igjen motgang. Her ser vi Intels konkurrenter drar godt ifra i både render- og OpenGL-test, selv når vi øker frekvensene.

I likhet med Pifast benytter også disse testene kun en kjerne.

Encoding

I DVD Shrink 3.2 pakker vi om filmen 7 Swords fra en normal fil-mappe på 7,45 GB til en ISO-fil på omkring 63 prosent av original størrelse, til rundt 4,5 GB.

Av en eller annen merkelig grunn klarer ikke AM3 DVD Shrink i det hele tatt. Som vi ser fra Phenom II 940 klarer prosessoren det egentlig ganske bra, men det blir rett og slett bare tull med AM3, her er det nok flere parter som må ta en del av skylden, alt fra umodne BIOS-er og lite optimalisert programvare kan gi rare resultater. Med andre ord må man ta disse resultatene med langt mer enn en klype salt.

AMD Phenom II X3 720 Black Edition

AMD Phenom II X4 810

AMD Phenom II X3 720 Black Edition

AMD Phenom II X4 810

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen