(Bilde: Shutterstock/123894004)

Altibox lanserer TV Overalt

Videreutvikler TV på alle skjermer med nye funksjoner.

Altibox Chill ble gitt ut i 2011, og lot brukerne se fjernsyn på tvers av tradisjonell TV, datamaskin, smarttelefon og nettbrett i hjemmet. Nå fortsetter det norske selskapet satsingen og lanserer Altibox TV Overalt.

Denne tjenesten lar deg fremdeles se TV på ulike plattformer, men krydrer det hele med en rekke smarte funksjoner. Du kan blant annet fjernstyre PVR-dekoderen på hvilken som helst dings og fra hvor som helst – så lenge det er Internett-tilgang.

Få med deg alt

Andre nye funksjoner inkluderer muligheten til å starte TV-programmer inntil to timer tilbake i tid og forhåndsvelge et kommende program slik at det vises automatisk ved start. På den måten skal du ikke gå glipp av det du venter på.

Gamle funksjoner er også på plass, deriblant spoling to timer tilbake i tid på alle kanaler, sette TV-innholdet på pause, muligheten for to brukere samtidig i hjemmet, leie filmer via nett og å se lokal-TV utenfor hjemmenettverket.

Ikke bare for Altibox-kunder

I første omgang er det de mobile Apple-brukerne som kan dra nytte av Altibox TV Overalt, men en egen app til Android er på vei i løpet vinteren. TV- og PC-brukere har full tilgang til alle funksjoner, mens alle mobilbrukere fremdeles må vente litt til på muligheten til å leie filmer og TV-serier.

En annen interessant vending er at Altibox TV Overalt ikke er eksklusivt for Altibox-kunder. Hvem som helst kan laste ned den nye appen og teste den ut på lokale TV-kanaler. Altibox-brukere har imidlertid tilgang til langt mer innhold.

En guide til sofasurferen:
Appene du "må ha" foran TV-skjermen »

(Kilde: Altibox)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen