Den norske musikktjenesten Beat dukker nå opp på alle dekodere fra Altibox. (Bilde: Altibox, Beat.no)

Altibox-kunder får musikktjenesten Beat

Gratis tilgang ut februar 2013 på alle dekodere.

På mandag kan de som er Altibox-kunder skru på dekoderen sin og se at den norske musikktjenesten Beat har poppet opp. Alle Altibox-kunder får nå tilgang til strømming av musikk på alle dekodere, og tilbudet er gratis ut februar neste år.

Alle dekodere, uansett modell, skal nemlig få inn musikktjenesten fra Sogn og Fjordane. Dermed får enda flere TV- og nettkunder tilgang til musikk. Fra før tilbyr for eksempel Canal Digital WiMP gratis til sine kunder.

Norge i tet

Beat har over 8 millioner sanger fra det de mener er de viktigste plateselskapene i sin katalog. Tjenesten legger vekt på å sette sammen aktuelle og relevante spillelister for norske lyttere, ikke ulikt nevnte WiMP.

Enda en strømmetjeneste for musikk rett inn i stua vil også bidra til å styrke tallet for strømming i Norge. 48 prosent av norske musikkforbrukere benytter seg allerede av slike tjenester, og dette er den høyeste andelen i verden.

Trådløs styring

Beat kan også spilles av på alle bærbare enheter og datamaskiner. Tjenesten lanserte nylig en funksjon der brukerne kan styre musikken trådløst på ulike dingser i hjemmet. Du kan for eksempel flytte lyttingen sømløst fra TV-en til smarttelefonen, eller omvendt, med denne egenskapen.

Etter at gratisperioden er over, vil Beat koste 99 kroner i måneden for Altibox-kundene. Fra før har den norske musikktjenesten en avtale med Tele 2, som gir de første tre månedene gratis.

Beat blir tilgjengelig på alle Altibox-dekodere fra og med mandag 26. november.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen