Fra i dag begynner Altibox utrullingen av nye barnevennlige strømmetjenester for sine abonnenter.
Fra i dag begynner Altibox utrullingen av nye barnevennlige strømmetjenester for sine abonnenter.

Dette er Altibox' nye storsatsing

I dag lanseres den første av hele fem nye strømmetjenester.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Fra i dag starter TV- og internettleverandøren Altibox en storsatsing på underholdning for barn. Fremover kan kundene deres velge å ta inn innhold fra hele fem ulike strømmetjenester med barnevennlig innhold.

– Innholdet i de fem nye strømmetjenestene blir valgfritt tilgjengelig i nye Altibox TV for kundene som ønsker det, sier produktdirektør Øyvind Lundbakk i Altibox i en pressemelding.

Velg blant 5 strømmetjenester

HBO Nordic-utvidelsen Toonix er først ut og er tilgjengelig fra og med i dag.
HBO Nordic-utvidelsen Toonix er først ut og er tilgjengelig fra og med i dag.

Først ut er HBO Nordic-utvidelsen Toonix som lanseres i dag. Denne tjenesten inneholder titler som Albert Åberg, Mummitrollet, Pippi Langstrømpe, Scooby-Doo og Looney Toons, og krever at du har valgt å ha HBO Nordic som en del av tilbudet fra Altibox. 

Serier fra Disney dukker opp før jul, mens filmene drøyer til neste år.
Serier fra Disney dukker opp før jul, mens filmene drøyer til neste år.

Planen til Altibox er at strømmetjenesten Disney Channels Xtra også blir tilgjengelig en gang før jul. I løpet av vinteren neste år skal så Disney Movies on Demand, ABC Studios on Demand og Viasat Filmfavoritter følge på. Disse skilter med serier og filmer som Grey’s Anatomy, Pirates of the Caribbean, Småkryp, Biler og Skjønnheten og udyret.

Kjøpes med poengene dine

Det siste året har vi sett at stadig flere TV-tilbydere baker inn eller tilbyr deg å kjøpe ulike strømmetilbud i sine abonnement.

Get og Canal Digital kunder har blant annet tatt inn den nye strømmetjenesten Paramount+, som gir tilgang på kinofilmer fra selskapet bare dager etter at de har vært på kino

Altibox velger en løsning hvor du bruker poengene du har tilgjengelig i abonnementet ditt til å velge hvilke strømmetjenester du eventuelt ønsker tilgang til sammen med tradisjonelle TV-kanaler.

Altibox-kunder har totalt 50 poeng tilgjengelig i TV-pakken sin, og mens Toonix + HBO Nordic vil ta beslag på hele 40 poeng vil de øvrige nye strømmetjenestene koste 15 poeng hver. Altibox opplyser at kunder får mulighet til å kjøpe flere poeng dersom de inkluderte poengene ikke strekker til for innholdet du har lyst på.

NB: Bare kunder som har kjøpt abonnement med den såkalte «Nye Altibox-TV»-dekoderen får tilgang til strømmetjenestene.

Underholdningen samlet på et sted

Mens tjenestene allerede er tilgjengelig som egne arkiv, mener Altibox kundene deres ønsker å ha dem samlet på ett sted:

– Ved hjelp av globalt søk, anbefalt-lister og forenklet design er den store mengden innhold fra disse strømmetjenestene enkelt tilgjengelig via fjernkontrollen. Kundene får tilgang til innhold på kryss og tvers av apper, tv-kanaler og tjenester, og kan raskt manøvrere seg frem ved hjelp av én og samme fjernkontroll, sier Lundbakk.

Vi har akkurat testet ni strømmetjenester:
Se hvilke som har det beste bildet, og det beste innholdet »

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen