Alt øret måtte begjære

Mirakelet heter Bluetooth Stereo Headphones og er tenkt som et tilbehør til Toshibas bærbare PC'er. Men det er selvfølgelig ikke noe krav at du må ha andre Toshibaprodukter for å kunne bruke headsettet. Det faktum at Blåtann er en fast standard gjør at du kan bruke headsettet til et hvilket som helst annet apparat med Blåtann, for eksempel en mobiltelefon eller PDA.

Toshiba har valgt en stilren utforming som likner mistenkelig mye på HPs Bluetooth Stereo Headphones. Designet er lekkert å se på, med en smakfull ring i "sølv" som markerer knappene. Dette er definitivt ikke et tilbehør du trenger å skjemmes for å bruke blant folk.

Headsettet har en radius på 10 meter fra senderenheten. Det som gjør nettopp dette headsettet verdt å se nærmere på er at du også kan høre på live streaming via din bærbare PC (krever en enhet med Blåtann-standard versjon 1.2) Toshiba har utstyrt vidunderet med A2DP -og AV profiler for å muliggjøre lydoverførsler i stereo.

Batterilevetiden til Toshibas nye hedasett er ikke den dårligste, med en oppgitt taletid på opp til 8 timer. Headsettet kobler seg til en enhet av gangen, og kan frakobles den ene og tilkobles den andre manuelt ved å trykke inn volumtastene samtidig.

Toshibas nye Bluetooth Stereo headset vil finnes i butikkene i USA fra 9. februar, og har en pris på ca. 625 kr pluss frakt.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen