Alt inkludert for dine ansatte

Alt inkludert for dine ansatte

Det nye bedriftsabonnementet Alt inkludert fra Network Norway gir deg 3.000 ringeminutter, 3.000 SMS og/eller MMS, samt fri bruk av data inntil 5 GB, for 799 kroner per måned. Prisen er uten moms/mva., ettersom Network Norway først og fremst opererer på bedriftsmarkedet. Det nye abonnementet er ifølge operatøren beregnet på storbrukere med smarttelefoner som Iphone, Sony Ericsson Xperia X1 eller Nokia N75. Du har også muligheten til å bruke Trillingkort med abonnementet til 20 kroner (u/mva.) per måned, noe som gjør at du også kan bruke mobilt bredbånd på PC-en med et SIM-kort. Du kan også koble mobilen til PC-en og bruke den som et modem når du skal surfe på internett.
– I utgangspunktet er dette et perfekt abonnement for aktive mobilbrukere som kan ha behov for opptil tre SIM-kort for å håndtere mobil datatrafikk både på PC og mobiltelefon, sier salgsdirektør Bjørnar Svellingen i Network Norway.
- Vi ser at stadig flere bedriftskunder ønsker å benytte seg av mobiltelefonen samtidig som de er på nett med PC-en. Det handler både om å være tilgjengelig og å kunne arbeide effektivt. Vår oppgave som mobiloperatør er å legge forholdene til rette slik at våre kunder får en så enkel hverdag som mulig. Alt Inkludert innfrir dette kravet, både når det gjelder funksjonalitet og økonomisk trygghet, avslutter Svellingen.
Fastprisabonnementet Alt inkludert fra Network Norway blir tilgjengelig fra- og med 1. juni 2009. Inklusive moms på de 799 kronene blir prisen 998,50 kroner per måned. Til sammenligning koster Netcoms Italk Large 999 kroner per måned, med ”fri bruk” av ringeminutter (3.000 min.), SMS og datatrafikk (inntil 5 GB) - men da gjelder kun surfing på mobilen (Iphone), ikke mobilt bredbånd på PC.

- Abonnementet Alt inkludert gir fri bruk av data både på telefon og PC. Ved binding i 12 måneder får du innstikkskortet inkludert, opplyser produksjef Anders Bristøl i Network Norway til Mobilen.no.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen