JVC DR-BH250: Under lokket skjuler det seg både Blu-ray, VHS og harddisk

Alt i ett fra JVC

Det finnes en hel del DVD-spillere og -opptagere med harddisk, men utvalget av Blu-ray-spillere med harddisk har hittil vært sparsomt, for ikke å si ikke-eksisterende. I sommer lanserte LG en slik modell ved navn HR400, men den har så langt ikke nådd norske butikkhyller.

Nå har JVC Japan også lansert et tilsvarende produkt, men legger i tillegg til VHS-støtte. Spilleren har fått navnet DR-BH250 og har mulighet for å overføre materiale mellom DVD, VHS og Blu-ray – inkludert kopiering fra VHS til Blu-ray.

Harddisken er på 250 GB og blant spesifikasjonene finner vi ellers 1080/60p/24p, BD-Live (profil 2.0), innebygget USB-port og SD/SDHC-kortplass.

Det skjuler seg mye bak lokket
Det skjuler seg mye bak lokket

Pris og tilgjengelighet

DR-BH250 kommer i salg i november i Japan, til en veiledende pris på $1500. Når produktet eventuelt dukker opp her til lands vites ikke, men dersom det skjer vil prisen trolig bli et sted rundt 10 000 kroner.

Det er mange penger, men så er det også mye funksjonalitet i en og samme boks. Ved å kombinere en enkelt Blu-ray-leser med en harddisk med opptaksmulighet bør det være mulig å kutte den prisen minst i to.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Tidligere i høst har også JVC lansert modeller med Blu-ray-brenner og harddisk, uten VHS-mulighet, i form av modellene SR-HD1500 og SR-HD125. Disse to befinner seg dog også i den dyrere enden av skalaen.

Dine tips

Kjenner du til flere produkter i denne kategorien – altså Blu-ray-spillere/-opptakere med harddisk? Del det gjerne med oss andre i JVC Japan, Crunchgear, Techfresh)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen