Alt annet enn iPod

De fleste forbinder nok merkenavnet Lenovo med oppkjøpet av IBMs datamaskin-avdeling for et år tilbake. Men selskapet driver med mer enn bare oppkjøp av vestlige selskaper, og står for en stor del av de tekniske vidunderene som kommer fra Asia. Sist ut er en minimalistisk mp3-spiller for bruk der strøm er mangelvare.

Helt minimalistisk er den allikevel ikke. Lenovo Easy Cube M500, som den er blitt navngitt, er 7 cm i høyden, dybden og bredden. Det gir en relativt stor kube, som er godt synlig i rommet. Det skyldes i hovedsak at Easy Cube både har høyttaler, plass til minnekort av typen SD og MMC samt fire stykk AA-batterier innabords.

På toppen av Easy Cube finner du kontrollpanelet, som ikke akkurat er spesielt avansert. Med enkle spill/pause, spole og lydjusterings-knapper burde selv den jevne 70-åring kunne forstå seg på Easy Cube. Da gjelder det bare å ha den riktige musikken på minnekortet, for her fins det få muligheter til å velge etter sjanger, artist eller karakter.

Om du kunne tenke deg en Easy Cube til å pynte hyttekaminen med, så er det dessverre ikke mulig å få den i norske butikker. Men skulle du være litt die-hard fan av batteridrevne minimalistiske bokser som spiller mp3, så kan den skaffes i asiatiske nettbutikker i nær fremtid.

(Kilder: Anything But iPod, Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen