Alt-i-ett mobilklokke

Det var en designstudent ved universitetet i Bridgeport som utmerket seg da han viste frem den nye mobilklokken på årets CTIA messe i Las Vegas.

Når telefonen er brettet sammen, ser den ut som et hvilket som helst litt stort armbåndsur, men en helt spesiell mekanisme gjør at telefonen kan skyves ut av armbåndsholderen og brettes ut til en komplett mobiltelefon.

Nyskapende
Den spennende telefonen vant over 35 andre produkter, og sørget for at designeren stakk av med et stipend på mer enn 70 000 kroner.

Som armbåndsur fungerer telefonen som en høyttalende telefon med en knapp som gjør at du kan svare og legge på mens du kjører bil eller gjør andre ting som krever full konsentrasjon.

I tillegg er den selvsagt kompatibel med Bluetooth-hodesett slik at du slipper Ã¥ dele innkomne samtaler med dem rundt deg. Vil du skrive tekstmeldinger eller bruke telefonen ”normalt” er ikke det heller noe problem.

- Du kan skyve mobiltelefonen ut av armholderen og med en trippel-flipp teknikk gjøre den om til en vanlig mobiltelefon, sier designeren i følge Textually.org

Inspirasjon til den meget spesielle klokkofonen fant han i leker fra Transformers – smÃ¥ lekebiler som kan gjøres om til roboter.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen