Alt-i-ett fra Yahoo!

Praktisk på reisen.
Praktisk på reisen.

Å surfe på internett med mobiltelefonen er ofte mer mas enn kos, ettersom du gjerne er vant til å besøke et tosifret antall nettsteder fra PC-en din, og dette er langt mer knotete med et mobiltastatur. Yahoo! gjør nå et forsøk på å forenkle surfingen, og lanserer verktøyet OnePlace.

OnePlace har mange av de samme egenskapene som en vanlig "favorittliste", og lar deg legge til nettsteder du besøker ofte i en egen liste. Det er først og fremst måten innholdet sorteres på som er interessant.

Samler og oppdaterer

Blant annet kan du legge til egne kategorier. Yahoo! bruker selv en reise til Hamburg som eksempel. Ved å lage en egen kategori for byen kan du samle værmeldinger, kart, engelsk-fransk ordbok, resturantanmeldelser og annen praktisk informasjon for turister samlet på et sted.

All informasjonen oppdateres automatisk, slik at du alltid viser ferske lenker til de nyeste overskriftene og den oppdaterte værmeldingen på skjermen. Vil du lese mer om de forskjellige temaene klikker du bare på lenken, så kommer du inn på nettstedet informasjonen er hentet fra.

Mer om OnePlace kan du lese hos Yahoo!.

(Kilde: Yahoo!)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen