Alt-i-ett-kamera i lommeformat

Se større bilder i produktguiden

Vi har sett slike enheter før. De har enormt mange bruksområder, og skilter med tilsynelatende greie spesifikasjoner. Men når man kikker nærmere, eller tester enheten viser det seg at de normalt ikke holder mål på noen av områdene de er laget for. Vi har ikke testet denne, og kan dermed bare snakke ut fra tidligere erfaring, og det vi ser i spesifikasjonene, men vi må innrømme at vi er skeptiske.

Prisen på saken er oppgitt til US$149. Det vil si i underkant av 1000 kroner. For den prisen kan man selvfølgelig heller ikke vente all verden, og det kan godt være at dette kameraet kan gi minner du ellers ikke ville fått.

Vi registrerer at kameraet har fiksfokus og ingen zoom, og største minnebrikke er 512 MB. Hvor mye informasjon får man inn på 512 MB? Hvis du bruker enheten både til stillbilde, video og MP3, spørs det vel om det er plass til så mye av hvert slag.

Vi tror at DiVi Cam 316 er nok en enhet som føyer seg inn i rekken av dingser som lover all funksjonalitet, og ikke leverer noen av dem i tilfredsstillende kvalitet. Det er mulig vi tar feil, og vi vil gjøre det med glede i dette tilfellet, men vi har sett dyrere enheter enn denne som er nesten ubrukelig som videokamera, dårlig som stillbildekamera, og for stor som mp3-spiller.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen