Allvitende SMS-tjeneste


Orakelet i Matrix har fått en elektronisk konkurrent

Britiske mobileiere som er abonnenter hos Vodafone og Orange trenger ikke lenger å bekymre seg over livets store spørsmål. Firmaet IssueBits har nemlig lansert en SMS-tjeneste hvor man kan sende inn spørsmål om absolutt alt - og få svar på få minutter.

Tjenesten har fått navnet AQA (Any Question Answered), og har allerede blitt tatt i bruk av nysgjerrige briter. Spørsmålene som til nå har blitt besvart strekker seg fra hva som er David Beckhams stjernetegn til hvor man kan spise den beste og billigste biffen i London.

Om det er anbefalt å bruke tjenesten daglig er en annen sak, ettersom hvert besvarte spørsmål koster brukeren ett pund, som tilsvarer mellom 12 og 13 norske kroner - i tillegg til det det koster å sende en tekstmelding.

Tjenesten er foreløpig bare lansert i Storbritannia, men vi skal ikke se bort i fra at man etter hvert også vil kunne få tilfredsstilt nysgjerrigheten i resten av Europa, hvis tjenesten viser seg å bli en slager. De som er interessert i å lese mer om tjenesten kan forøvrig gå inn på IssueBits sine hjemmesider.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen